0722 290 422 abesavram@yahoo.com
Depozit
SC FRIGO ABES SRL este o societate cu răspundere limitată cu sediul în Brăila, str. Chișinău nr. 25, ce oferă servicii premium în sprijinul afacerii dumneavoastră, în domeniul instalațiilor frigorifice, de climatizare și ventilație și al instalațiilor termice.

SC FRIGO ABES SRL a luat ființă în anul 2011 și reprezintă rezultatul experienței personalului nostru în domeniul frigului industrial și comercial, experiență recunoscută și apreciată de clienții noștri în ultimii 15 ani.

Firma activează ca furnizor de echipamente și utilaje frigorifice, termice, ventilație și aer condiționat, dar preponderent ca furnizor de servicii de mentenanță, service și reparații utilaje frigorifice în regim 7 zile din 7, 24 de ore din 24.

Punctul nostru de lucru și atelierele sunt în Brăila, str. Chișinău nr. 25, dar asigurăm serviciile noastre atât în Brăila, cât și în județele limitrofe Galați, Tulcea, Constanța, Vrancea, Buzău.

Bazându-ne pe stocul nostru și al partenerilor noștri, putem repara, remedia, întreține instalații frigorifice și termice în regim 24/7.

Asigurăm suportul tehnic permanent pentru utilajele comercializate sau aflate în mentenanță și venim cu soluții cât mai economice, fără a face rabat de la calitate, pentru modernizarea sau eficientizarea instalațiilor existente.

Ne îmbogățim cunoștințele tehnice în permanență prin participarea la cursuri și workshop-uri organizate de furnizorii noștri sau de organizațiile AGFR și PFACR.

Societatea noastră este certificată ca firmă pentru instalarea, repararea și mentenanța instalațiilor ce utilizează freonii.

În același timp, personalul nostru operativ este acreditat individual pentru lucrul la instalațiile ce utilizează freonii.

Depozit

Contactați-ne

Sunteți interesat de serviciile noastre și doriți o cotație de preț?
Contactați-ne